ده‌ها معترض عراقی گذرگاه مرزی با کویت را بستند
آخرین اخبار:
کد خبر:۷۰۳۲۴۹

ده‌ها معترض عراقی گذرگاه مرزی با کویت را بستند

ده‌ها معترض عراقی در ادامه اعتراضات خود به اوضاع بد خدمات‌رسانی در استان بصره گذرگاه مرزی این کشور با کویت را بستند.
ده‌ها معترض عراقی گذرگاه مرزی با کویت را بستند
به گزارش گروه بین الملل خبرگزاری دانشجو، شبکه روسیا الیوم اعلام کرد که امروز (یکشنبه) ده‌ها معترض عراقی در بصره گذرگاه مرزی سفوان میان عراق و کویت را بستند.

تظاهرکنندگان ضمن محکومیت عدم پاسخگویی دولت عراق به خواسته‌هایشان، خواستار تداوم تظاهرات شدند.

تظاهرکنندگان با تجمع در این گذرگاه و بستن جاده مانع از تردد خودرو‌ها از عراق به کویت و بالعکس شدند.

معترضان در استان بصره همچنین اعلام کردند که در صورت عدم پاسخ‌گویی به خواسته‌هایشان خصوصا در رابطه با پرونده ایجاد فرصت‌های شغلی اعتصاب خواهند کرد.

حدود یک ماه پیش اعتراضات به اوضاع بد خدمات رسانی و معیشتی از استان بصره آغاز شد و پس از آن به استان‌های دیگر نیز کشیده شد، طوری که این اعتراظات همچنان ادامه دارد.

در همین راستا، حیدر العبادی، نخست وزیر عراق پس از اینکه مرجعیت شیعه در نجف تظاهرات مردمی را تایید کرد، قول داد که خواسته‌های معترضان را برآورده کند.
پربازدیدترین آخرین اخبار